Hoe mogen we je helpen?

Al eens gedacht aan een rechtsbijstandverzekering?

Helaas groeit het aantal juridische geschillen nog steeds.  Eén op de drie mensen doet volgens het CBS namelijk een beroep op juridische hulp. Een conflict met uw aannemer, een meningsverschil bij een aanrijding of een geschil met uw werkgever, het kan u zomaar overkomen.

 

Voorkom hoge en onverwachte juridische kosten

Als u plotseling een juridisch probleem heeft, krijgt u onverwacht te maken met hoge kosten. Het inschakelen van een advocaat kost u al snel € 250,- per uur. Voor bijvoorbeeld een arbeidsgeschil is een advocaat gemiddeld 8 uur aan het werk en ontvangt u dus een rekening van € 2.000,-.

 

Verzeker u voor rechtsbijstand

 Mocht u namelijk te maken krijgen met een juridisch geschil, dan bent u hiervoor verzekerd. Een bijkomend voordeel is dat u ook altijd juridische vragen kunt stellen. Zo kunt u op voorhand juridische problemen voorkomen en weet u waar u op moet letten.

 

 

 

 

 

Al vanaf € 6,- per maand

Al voor een bedrag van € 6,- per maand kunt u zich verzekeren voor rechtsbijstand. U kunt dan juridische vragen stellen. En mocht u te maken krijgen met een geschil, dan staan wij u bij en voorkomt u de hoge kosten van een juridische procedure.


Bovenstaand nieuwsbericht is gepubliceerd op 15-11-2018. Dit bericht is met veel zorg en aandacht samengesteld. Desondanks kunnen wij niet volledig instaan voor de correctheid, volledigheid of actualiteit van de informatie.
Maak een afspraak met ons om de meest recente informatie te ontvangen.


Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie
Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie
Hypotheek oversluiten. Wat levert dat op?
meer informatie