Hoe mogen we je helpen?

Uw hypotheek en het coronavirus!

Het coronavirus brengt veel vragen en onzekerheden met zich mee. Kunt u de maandelijkse hypotheeklasten nog wel betalen? Escalera Verzekeringen en Hypotheken vertelt u graag meer wat een geldverstrekker in deze tijd voor u kan betekenen.

 

 

Betaalpauze

Meerdere geldverstrekkers denken in deze onzekere tijd graag met u mee. Zijn er door het coronavirus betaalproblemen ontstaan of verwacht u betaalproblemen, dan bieden bepaalde geldverstrekkers een mogelijkheid aan om een betaalpauze in te lassen. U kunt dan voor drie maanden uitstel van rente en aflossing aanvragen. Wanneer de pauze voorbij is zullen de rente en aflossing pas weer betaald hoeven te worden en haalt u de achterstand weer in.

Hulp nodig?

Mocht u vragen hierover hebben of verwacht u de  hypotheek niet meer te kunnen betalen neem dan contact op met mij.  Ik help u graag verder!


Bovenstaand nieuwsbericht is gepubliceerd op 31-03-2020. Dit bericht is met veel zorg en aandacht samengesteld. Desondanks kunnen wij niet volledig instaan voor de correctheid, volledigheid of actualiteit van de informatie.
Maak een afspraak met ons om de meest recente informatie te ontvangen.


Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie
Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie
Hypotheek oversluiten. Wat levert dat op?
meer informatie