Hoe mogen we je helpen?

Webcam advies vanaf vandaag mogelijk!

 

Het houden van een adviesgesprek met ons was nog nooit zo eenvoudig! Vanaf uw eigen bank, bureau of keukentafel krijgt u via de pc, laptop of tablet een uitgebreid onafhankelijk advies over uw hypotheek, pensioen of verzekeringen.

 

Ook kunnen wij een complete financiële planning met u doornemen via de webcam. Het is zelfs mogelijk om met meerdere mensen op meerdere locaties dit gesprek te voeren! Bijvoorbeeld als u op kantoor bent en uw partner thuis wil meepraten.

 

Afbeeldingsresultaat voor webcam advies

En het hoeft niet alleen bij kijken en praten te blijven! De adviseur kan u tijdens het gesprek bijvoorbeeld allerlei handige documenten  laten zien (zoals het doorlopen van polisvoorwaarden) of samen met u een berekening maken.

 

MAAK EEN WEBCAM AFSPRAAK

Voor aanvang van uw afspraak ontvangt u een telefoontje van onze adviseur, die u een sessie-code zal geven. Deze code vult u onderaan deze pagina in en de webcam-verbinding wordt automatisch tot stand gebracht. Hiervoor hoeft u dus geen ingewikkelde programma’s te downloaden. Het enige wat u nodig heeft is een pc, laptop of tablet met een (ingebouwde) microfoon en (ingebouwde) geluidsboxjes. U kunt er zelf voor kiezen of u ook gezien wilt worden, in dat geval dient uw apparaat voorzien te zijn van een (ingebouwde) webcam.

Heeft u vragen bel ons dan op 030-6051533!

 

 


Bovenstaand nieuwsbericht is gepubliceerd op 24-03-2020. Dit bericht is met veel zorg en aandacht samengesteld. Desondanks kunnen wij niet volledig instaan voor de correctheid, volledigheid of actualiteit van de informatie.
Maak een afspraak met ons om de meest recente informatie te ontvangen.


Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie
Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie
Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie